Gordijnen

Creëer privacy met voile of glasgordijnen

In je woning kan je overdag voor privacy zorgen door te werken met transparante gordijnen. Dit type gordijn is volledig lichtdoorlatend, waardoor je geen verlies hebt van sfeer en zichtbaarheid in je woning.

Soorten (glas)gordijnen

Klassieke glasgordijn met platte plooi

Dit type gordijn hangt over de volledige breedte van je glaspartij. Doordat er met veel stof gewerkt wordt, is er geen inkijk, maar wel veel lichtinval. Opgelet, wordt het 's avonds donker en brand het licht binnen, dan geven deze glasgordijn of transparanten geen privacy.

Golfgordijn met wave-plooi

Golfgordijnen of wavegordijnen hebben een typisch golvende plooi, die zijn vorm behoudt door de glijders op koord. Met deze wave creëer je diepte in de stof, waardoor de structuren nog meer tot hun recht komen. Hoe vloeiender de stof, hoe beter de golfplooi. Opgelet: niet elke stof is geschikt voor deze plooi. Samen bekijken we de mogelijkheden. 

Een transparant gordijn kan ook in de vorm van een vouwgordijn of American store. Glasgordijnen of vouwgordijnen kunnen perfect gecombineerd worden met overgordijnen of sierpanden.

Laat je inspireren

Gordijnen, voile of glasgordijnen op maat?

Maak een afspraak