Project in Aarschot

Katleen van lene-keramiek uit Aarschot was op zoek naar raamdecoratie voor haar woonkamer en keuken. Ze deed daarvoor een beroep op Ellen Coenen.

 “Ik ken Ellen al dertig jaar, dus ik wist dat mijn project bij haar in goede handen zou zijn. Want ik weet dat ze creatief is, meedenkt, naar de beste oplossingen zoekt en eerlijk is. Via haar socialmediakanalen zag ik mooie creaties voorbijkomen, dus ik heb geen moment getwijfeld om haar te contacteren voor mijn raamdecoratie.”

“Tijdens een eerste gesprek was het al duidelijk dat Ellen goed aanvoelde wat ik wilde. Ze deed bovendien suggesties voor de raambekleding waar ik zelf nooit was op gekomen en waar ik zeer tevreden over ben.”

“De werken zelf verliepen uitstekend. Alles werd duidelijk gecommuniceerd en afspraken werden stipt nageleefd. Dat geeft je als klant toch gemoedsrust. En omdat het zo vlot en efficiënt verliep, bleef de ‘drukte’ in huis tijdens de werken beperkt.”

“Het resultaat is echt prachtig! Vooral de keuken voelt warmer, gezelliger en geeft net dat extraatje dat ze nodig had.”

Graag samenwerken aan jouw project?

Maak een afspraak