Kleed je ruimte stijlvol aan met vouwgordijnen - Raamdecoratie Ellen Coenen

Vouwgordijnen

Kleed je ruimte stijlvol aan met vouwgordijnen

Een vouwgordijn of American store herken je aan de horizontale vouwlijnen in de stof. Vouwgordijnen worden met of zonder baleinen voorzien, afhankelijk van het gebruikte materiaal. De vouwen zorgen voor een erg sfeervolle aankleding van de ruimte.

Soorten vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen

Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Geweven hout

Wanneer je op zoek bent naar eens nét iets anders, dan zijn vouwgordijnen in geweven hout een interessante optie. Wanneer je houdt van een natuurlijke look & feel en je wil graag contact houden met buiten, dan kan je deze vouwgordijnen zien als een prachtig alternatief voor glasgordijnen. Ze zijn warm, stijlvol en praktisch. Door de geweven structuur zal het daglicht op een wonderlijke manier naar binnen komen.

Automatisatie van jouw vouwgordijnen

Je start met de bouw of de verbouwing van jouw woning? Dan is het belangrijk om al goed na te denken over de latere binnenzonwering en raamdecoratie. Zo kan er rekening gehouden worden met inbouwruimtes en specifieke wensen wat betreft automatisatie.

Bedieningssystemen voor vouwgordijnen

Manueel 

Elektrisch: Wanneer we werken met een bekabeld systeem, kan je kiezen voor een bediening van je vouwgordijnen via afstandsbediening, schakelaar of domoticasysteem. 

Accu: Werd er tijdens het bouwen of verbouwen van jouw woning geen elektrische aansluiting voorzien? Dan kunnen je vouwgordijnen bediend worden met een oplaadbare accumotor. Wanneer we werken met een accumotor kan je je vouwgordijnen bedienen via afstandsbediening of via een handige app op je smartphone. Opgelet: voor XL-systemen is steeds bekabeling nodig. 

Laat je inspireren

Vouwgordijnen op maat?

Maak een afspraak