Ik ben Ellen

“Na een artistieke opleiding tot meester in de beeldende kunst was het voor mij al snel duidelijk dat ik een creatief beroep zou uitoefenen."

Vanuit een voorliefde voor stoffen, kleuren en structuren ontstond al snel een passie voor de authentieke en mooie stiel van raambekleding.

Dus begon ik zelf gordijnen te maken om voeling te krijgen met allerhande technieken en stoffen. Een schat aan expertise die vandaag nog altijd een meerwaarde is. Bovendien blijf ik investeren in mijn kennis door me voortdurend bij te scholen in automatisatie en trends. Zo kan ik het meest optimale advies geven en de decoratie voorzien die het best aansluit bij jouw interieurstijl, leefomstandigheden en wensen.

"Raamdecoratie is meer dan alleen maar een mooie toevoeging aan je interieur, het is een onderdeel van een volledige sfeerstyling."

Alles begint natuurlijk met goed kijken en luisteren. Niet voor niets is ECHT zien de eerste pijler van mijn aanpak. Ik maak tijd om een voorstel op maat uit te werken dat bij je verwachtingen en mogelijkheden past. Zo kan ik je ECHT begeleiden en stap voor stap meenemen in een sfeervol verhaal: van eerste ontwerp tot montage. Het resultaat? Jij kan ECHT genieten!

"Raamdecoratie is voor mij niet zomaar een praktische toevoeging aan jouw interieur. Het is een ECHTE expressie van stijl en sfeer. 

Met zorgvuldig gekozen raamdecoratie creëer ik een atmosfeer waarin jij je volledig thuis voelt. 

Of zoals een klant het eens mooi verwoordde: “Het maakt het écht af.” 

Raamdecoratie, mijn passie

Een huis is pas ECHT een thuis, als de juiste sfeer er tot leven komt. 

Die ‘juiste’ sfeer is heel persoonlijk. Misschien kom jij tot rust in een strak, minimalistisch interieur. Misschien hou je van uitbundigheid en kleur in je huis. Of misschien wil je gezelligheid graag combineren met gebruiksvriendelijke systemen voor het hele gezin. 

Hoe dan ook, sfeer is maatwerk. En het totaalplaatje is even belangrijk als de details. Ik wil samen met jou een sfeervolle thuis creëren door je deskundig te adviseren en begeleiden op het vlak van raamdecoratie. Altijd met oog voor jouw wensen, de mogelijkheden van je interieur en de nieuwste technologieën. Ook duurzaamheid staat daarbij centraal. Daarom werk ik met zeer degelijke materialen en systemen die lang meegaan.

Mijn missie

Hoe ik het verschil maak?  

Met mijn grote betrokkenheid en persoonlijke stempel, breng ik raamdecoratie naar een hoger niveau. Ik koppel esthetiek aan functionaliteit. Zodat je jezelf dag na dag kan onderdompelen in de sfeer van een echte thuis.

Elk project dat ik uitvoer begint met goed kijken en luisteren. Ik maak tijd om een voorstel op maat uit te werken dat bij je verwachtingen en mogelijkheden past. Zo begeleid ik je stap voor stap in een sfeervol verhaal: van eerste ontwerp tot montage. Het resultaat? Jij kan echt genieten! 


ECHT zien van de mogelijkheden

Jouw verhaal is het vertrekpunt van onze samenwerking. Na een eerste kennismaking in onze showroom, kom ik graag bij je thuis langs en luister ik naar wie je bent, hoe je leeft en wat je belangrijk vindt. Bovendien krijg ik zo een goed zicht op je interieur, de indeling van je ruimtes en de lichtinval, zowel bij kunstlicht als daglicht. Dankzij mijn jarenlange expertise zie ik in één oogopslag wat jouw interieur nodig heeft.

ECHT samenwerken

De juiste raamdecoratie kiezen is een aartsmoeilijke opdracht. Met mijn jarenlange ervaring en achtergrond in de beeldende kunsten begeleid ik je om de perfecte combinaties te kiezen voor jouw woning. Ik selecteer voor jou de beste technieken, materialen en kleuren, mooi in harmonie met de rest van je interieur.

Tijdens het project hoef je je nergens zorgen over te maken: ik volg elk technisch en praktisch detail op – van opmeting tot montage – en waak erover dat alles mooi op elkaar aansluit. Jij kan spannend uitkijken naar het resultaat.

Raamdecoratie - Ellen Coenen - Raamdecoratie in Westerlo

ECHT genieten van sfeervolle raamdecoratie

Met de juiste raamdecoratie kan je thuis echt genieten. Het wordt een plek waar ál je zintuigen thuiskomen. We zorgen ervoor dat alles perfect werkt en laten je woning netjes achter. Ook na de plaatsing blijf ik jouw persoonlijke aanspreekpunt. Ik inspireer je met veel plezier en sta voor je klaar: van gericht advies op maat en deskundige gebruikersinformatie tot een betrouwbare naservice.

Ik ontvang je graag in onze showroom in Westerlo voor een eerste kennismaking, waarna we een plaatsbezoek inplannen om jouw woning te laten stralen!

Graag samenwerken aan jouw project?

Maak een afspraak