Shutters als deel van je interieur - Raamdecoratie Ellen Coenen

Shutters

Shutters als deel van je interieur

Shutters zijn een creatieve aankleding van je raam. We maken luiken op maat voor elk type raam, zelfs driehoekig en rond. Shutters zijn ook geschikt voor dakramen, we maken shutters op rail voor grote ramen en je kan ze zelfs als roomdivider integreren in je interieur.

Soorten shutters

Eco-line shutters

De Eco-line shutter heeft een ovale vorm en is gemaakt van tulpenhout. De shutter is leverbaar in meerdere kleuren, met zowel 60 mm als 90 mm lamellen. Met de shutterlamellen bepaal je de lichtinval en creëer je een prachtig lichtspel op de vloer of wand. De Eco-line shutters zijn leverbaar in 18 kleuren.

Top-line shutters

De lamel van de Top-line shutter heeft ook een ovale vorm. Bij deze lindehouten shutter kun je kiezen uit een 35 mm, 60 mm en 90 mm lamelbreedte. Maar liefst 24 kleuren telt de collectie Top-line shutters. Tegen meerprijs zijn de shutters ook verkrijgbaar in RAL, Sikkens of NCS-kleuren.

Brushed-line shutters

De lamel van de Brushed-line shutter heeft een voelbare houtstructuur. De shutter is er in twee lamelbreedtes: 60 mm en 90 mm. De Brushed-line shutter is gemaakt van Paulownia hout en wordt geleverd in zes kleuren.

Piet Boon by Zonnelux shutters

De exclusieve Piet Boon shutter by Zonnelux heeft herkenbare Studio Piet Boon kenmerken. De lamel (54 mm of 81 mm) is niet afgerond en heeft een rechthoekige vorm. De shutter is leverbaar in de echte Piet Boon grijzen en naturellen. Piet Boon shutters worden gemaakt van abachi hout.

Zonnelux

Piet Boon van Zonnelux is een perfecte weerspiegeling van onze aandacht voor detail, tijdloosheid en elegant design. De shutters, uitgevoerd in herkenbare Studio Piet Boon kleuren, zorgen voor natuurlijk licht, ventilatie, bescherming en privacy. Samen met het eigentijdse en stijlvolle karakter voegen de producten functionaliteit toe aan elk interieur. 

Bedieningssystemen voor shutters

Tilt rod: krijg optimale lichtinval in je interieur met deze bedieningslat. Vaak gebruikt in een klassiek interieur. 

Clearview: deze shutters hebben een gestileerde uitstraling, waardoor ze perfect passen in een minimalistisch interieur. Openslaande luiken: dit type shutters is interessant als je 100% lichtinval wil realiseren. Bovendien zijn ze erg praktisch om ramen te openen of te poetsen. 

Verborgen scharnieren: Als je een strakke afwerking wenst, kies je voor verborgen scharnieren. Zo sluiten de shutterpanelen sluiten mooi aan op de montagebalken.

Laat je inspireren

Shutters op maat?

Maak een afspraak