Lamellen

De perfecte lichtinval met lamellen

Lamellen zijn een stijlvol product dat kwaliteit uitstraalt. Met één systeem regel je zelf een perfecte lichtinval en lichtintensiteit. Omdat je kan spelen met de lamellen, kan je zorgen voor privacy, terwijl er toch veel licht binnenkomt. Zo blijft de kamer ruimtelijk en open. Lamellen zijn ook perfect zonwerend. ’s Avonds kan je ze volledig sluiten voor nog meer privacy. Ideaal voor ramen met een speciale vorm (gebogen of schuine kant, boograam, toograam en trapezium ramen) of grote raampartijen, bijvoorbeeld in appartementen.

Soorten lamellen

Lichtdoorlatende lamellen

Deze lamellen laten voldoende licht door, terwijl je toch privacy creëert.

Verduisterende lamellen

Lamellen met dichte stoffen, ideaal voor een slaapkamer of appartement met slaapbank.

Lamellen met ingelast ondergewicht

Op aanvraag kunnen we lamellen voorzien van een ingelast ondergewicht. Op die manier hoef je geen onderketting te voorzien.

Automatisatie van jouw lamellen

Je start met de bouw of de verbouwing van jouw woning? Dan is het belangrijk om al goed na te denken over de latere binnenzonwering en raamdecoratie. Zo kan er rekening gehouden worden met inbouwruimtes en specifieke wensen wat betreft automatisatie.

Bedieningssystemen voor verticale lamellen

Manueel: met een koord/ketting systeem, bedien je de lamellen heel vlot. Volledig open of sluiten, geroteerd voor meer privacy.

Elektrisch: Bespreek vooraf met jouw elektricien hoe je de raamdecoratie wil bedienen. De elektricien voorziet de nodige bekabeling, mooi weggewerkt in een potje zodat de aansluiting door onze techniekers vlot en netjes kan afgewerkt worden. 

Met de io-homecontrol van Somfy of het huismerk van onze leveranciers, kan je jouw jaloezieën via een applicatie op jouw smartphone eenvoudig bedienen, waar je ook bent. Je kan ook kiezen voor een afstandsbediening, schakelaar of domoticasysteem. 

Accu: Werd er tijdens het bouwen of verbouwen van jouw woning geen elektrische aansluiting voorzien? Dan kunnen je jaloezieën bediend worden met een oplaadbare accumotor.

Laat je inspireren

Lamellen op maat?

Maak een afspraak