Trek de natuur naar binnen met geweven hout - Raamdecoratie Ellen Coenen

Geweven hout

Trek de natuur naar binnen met geweven hout

Wanneer je op zoek bent naar eens nét iets anders, dan is raamdecoratie in geweven hout een interessante optie. Wanneer je houdt van een natuurlijke look & feel en je wil graag contact houden met buiten, dan kan je deze vouwgordijnen zien als een prachtig alternatief voor glasgordijnen. Ze zijn warm, stijlvol en praktisch. Door de geweven structuur zal het daglicht op een wonderlijke manier naar binnen komen.

Geweven hout is verkrijgbaar in twee varianten raambekledingen: als vouwgordijn en rolgordijn.

Rolgordijn

Raamdecoratie met geweven hout, met roll-up systeem. Kan je ook perfect combineren met een gordijn of overgordijn.

Vouwgordijn

Een vouwgordijn in geweven bamboe heeft een stijlvolle uitstraling, waardoor je interieur meteen een opvallende upgrade krijgt. Te verkrijgen in lichte, neutrale houttinten of bijvoorbeeld antracietkleurige of zwarte bamboe.

Type afwerking met geweven hout

Thin sticks

Bij deze weving is de doorkijk transparant, wat zorgt voor een prachtige lichtinval.

Flat sticks

Bij deze weving is de doorkijk ‘in between’, waardoor je meer privacy creëert.

Automatisatie van jouw gordijnen in geweven hout

Je start met de bouw of de verbouwing van jouw woning? Dan is het belangrijk om al goed na te denken over de latere binnenzonwering en raamdecoratie. Zo kan er rekening gehouden worden met inbouwruimtes en specifieke wensen wat betreft automatisatie.

Bedieningssystemen voor geweven hout

Manueel: Deze gordijnen zijn licht en makkelijk handmatig te bedienen. 

Elektrisch: Wanneer we werken met een bekabeld systeem, kan je kiezen voor een bediening van je gordijnen in geweven hout via afstandsbediening, schakelaar of domoticasysteem. 

Accu: Werd er tijdens het bouwen of verbouwen van jouw woning geen elektrische aansluiting voorzien? Dan kunnen je gordijnen in geweven hout bediend worden met een oplaadbare accumotor. Wanneer we werken met een accumotor kan je je gordijnen bedienen via afstandsbediening of via een handige app op je smartphone. 

Gordijnen in geweven hout op maat?

Maak een afspraak