Project in Kasterlee

Katrien uit Kasterlee zocht raamdecoratie voor haar benedenverdieping en de twee dakkapellen op de bovenverdieping. Daarvoor ging ze in zee met Ellen Coenen.

 “Ik ben nogal actief op social media, onder meer voor mijn zaak Boetiek Cosi in Kasterlee . Al scrollend kwam ik op het account van Ellen Coenen terecht. Ik was op zoek naar raamdecoratie voor in mijn woning en de stijl van Ellen sprak me meteen aan. Dat ze van dezelfde buurt is, vond ik ook een pluspunt.”

“Toen Ellen een eerste keer langskwam, voelde ik meteen dat ze eerlijk en oprecht communiceert. Het was ook duidelijk dat ze streeft naar kwaliteit en echt meedenkt. Ik had zelf al een goed idee wat ik wilde, maar de keuze in raamdecoratie, stoffen en materialen is natuurlijk enorm. Ellen kwam een paar keer terug met stalen, totdat ik helemaal overtuigd was.”

“De montage verliep erg vlot. Er moest achteraf nog iets kleins hermaakt worden, en ook daar is Ellen heel professioneel in. Ze zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes afgewerkt is. Dat vertrouwen straalt ze ook echt uit.”

“Raamdecoratie heeft natuurlijk een prijskaartje, maar het is zó een meerwaarde voor de sfeer in huis. Ellen heeft er ook echt voor gezorgd dat het helemaal in ons plaatje past: warm, modern en tijdloos. Ik ben echt heel tevreden met het resultaat!”

Graag samenwerken aan jouw project?

Maak een afspraak