Project in Tessenderlo

Kleuren en structuren laten samensmelten tot een mooi geheel, dat is mijn missie. Functionaliteit en extra sfeer in huis brengen, dankzij subtiele aanpassingen.

De lamel met Megaview zorgt voor extra veel licht en een extra ruim zicht naar buiten. Dit is een speciale manier van tuimelen waardoor twee lamellen op elkaar schuiven met als gevolg een grote ‘kier’. De Megaview aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar voor de 25 mm en 50 mm lamelbreedtes.

Je kunt de aluminium jaloezieën ook vastzetten in het profiel van een deur of raam met spandraden, deurclips of fixeersteunen. Op deze manier hangen de aluminium jaloezieën netjes recht en klapperen ze niet bij het openen van de deur of raam. Voor deze montage opties moet je wel in de deur boren. 

 Extra large raampartijen kan je perfect bedienen met elektrische rails. Via een afstandsbediening, schakelaar of domotica ervaar je de luxe van comfort.

Kies je voor een semitransparant wave-gordijn, dan kies je voor gezelligheid zonder in te boeten op het ruimtegevoel en verbinding met je tuin of terras.

Graag samenwerken aan jouw project?

Maak een afspraak