Project in Beringen

Vouwgordijnen voor Sandra uit Beringen.

De woonkamer, de dressing en de TV-hoek van Sandra waren nog ‘gordijnloos’, dus hoog tijd om daar verandering in te brengen. Ze kwam voor raamdecoratie opnieuw terecht bij Ellen Coenen.

“Toen ik tien jaar geleden op zoek ging naar raambekleding voor ons huis, werd ik door een ex-collega doorverwezen naar Ellen. De rolgordijnen die ze hier toen plaatste, waren een schot in de roos. En ik was zeer tevreden over haar efficiënte en duidelijk aanpak. Dus toen ik raamdecoratie zocht voor de andere ruimtes in huis, heb ik geen moment getwijfeld om Ellen opnieuw te contacteren. Ellen straalt heel veel rust en vertrouwen uit. Kortom: een fijne ‘energie’. Wat maakt dat het echt aangenaam samenwerken is. Je voelt ook van meet af aan de liefde voor haar vak en de gave om aan te voelen wat haar klanten willen.”

"Bij ons adviseerde Ellen vouwgordijnen in een mooie, 100% katoenen stof met voering. De optreksystemen zijn voorzien van een batterijmotor met afstandsbediening. Ik ben er echt tevreden over. Ook over de montage. Die is prima en vlot verlopen. Ellen communiceert heel vlot en houdt je op de hoogte. Je hoeft er dus zelf niet achteraan te gaan, wat me echt rust bezorgde.”

“Het is ongelooflijk wat raamdecoratie voor je woning doet: het maakt het zoveel knusser en gezelliger. Meer ‘af’ ook. Ik ben er echt blij mee.”

Graag samenwerken aan jouw project?

Maak een afspraak