Raamdecoratie voor Sandra Theunis uit Beringen

Logo Signature Ellen Coenen

Deel deze testimonial op socials:

De woonkamer, de dressing en de TV-hoek van Sandra Theunis uit … waren nog ‘gordijnloos’, dus hoog tijd om daar verandering in te brengen. Ze kwam voor raamdecoratie opnieuw terecht bij Signature Ellen Coenen.

“Toen ik tien jaar geleden op zoek ging naar raambekleding voor ons huis, werd ik door een ex-collega doorverwezen naar Ellen. De rolgordijnen die ze hier toen plaatste, waren een schot in de ros. En ik was zeer tevreden over haar efficiënte en duidelijk aanpak. Dus toen ik raamdecoratie zocht voor de andere ruimtes in huis, heb ik geen moment getwijfeld om Ellen opnieuw te contacteren.”

Rustige en vertrouwde aanpak

“Wat ik zo fijn vind aan Ellen? Ze straalt heel veel rust en vertrouwen uit. Kortom: een fijne ‘energie’. Wat maakt dat het echt aangenaam samenwerken is. Je voelt ook van meet af aan de liefde voor haar vak en de gave om aan te voelen wat haar klanten willen.”

Raamdecoratie voor Sandra Theunis uit Beringen

“Bij ons adviseerde Ellen vouwgordijnen in een mooie, 100% katoenen stof met voering. De optreksystemen zijn voorzien van een batterijmotor met afstandsbediening. Ik ben er echt tevreden over. Ook over de montage. Die is prima en vlot verlopen. Ellen communiceert heel vlot en houdt je op de hoogte. Je hoeft er dus zelf niet achteraan te gaan, wat me echt rust bezorgde.”

Knus resultaat

“Het is ongelooflijk wat raamdecoratie voor je woning doet: het maakt het zoveel knusser en gezelliger. Meer ‘af’ ook. Ik ben er echt blij mee.”

Ik zou Ellen zeker aan raden voor raamdecoratie omdat …

… ze correct werkt en een ontzettend grote liefde voor haar vak heeft. Dat zie je ook in het mooie resultaat. Het geeft je woning en interieur net dat tikkeltje meer.”

Lees verder

Raamdecoratie voor Katleen Zeelmaekers uit Aarschot

Raamdecoratie voor Katleen Zeelmaekers uit Aarschot

Volg me op socials

Ellen Coenen Testimonials

Signature
Ellen Coenen

Een huis is pas ECHT een thuis, als de juiste sfeer er tot leven wordt gebracht. Die ‘juiste’ sfeer is heel persoonlijk. Misschien kom jij tot rust in een strak, minimalistisch interieur. Misschien hou je van uitbundigheid en kleur in je huis. Of misschien wil je gezelligheid graag combineren met gebruiksvriendelijke systemen voor het hele gezin. Hoe dan ook, sfeer is maatwerk. En het totaalplaatje is even belangrijk als de details. Met Signature Ellen Coenen ga ik voor huiselijke totaalstyling. Ik wil samen met jou een sfeervolle thuis creëren door je deskundig te adviseren en begeleiden op het vlak van raam-, wand- en woondecoratie. Altijd met oog voor jouw wensen, de mogelijkheden van je interieur en de nieuwste technologieën. Ook duurzaamheid staat daarbij centraal. Ik werk met zeer degelijke materialen en systemen die lang meegaan.

Logo_Signature-EC_zwart