Raamdecoratie voor Katleen Zeelmaekers uit Aarschot

Logo Signature Ellen Coenen

Deel deze testimonial op socials:

Katleen Zeelmaekers uit Aarschot was op zoek naar raamdecoratie voor haar woonkamer en keuken. Ze deed daarvoor een beroep op Signature Ellen Coenen.

“Ik ken Ellen al dertig jaar, dus ik wist dat mijn project bij haar in goede handen zou zijn. Want ik weet dat ze creatief is, meedenkt, naar de beste oplossingen zoekt en eerlijk is. Via haar socialmediakanalen zag ik mooie creaties voorbijkomen, dus ik heb geen moment getwijfeld om haar te contacteren voor mijn raamdecoratie.”

Goed aanvoelen

“Tijdens een eerste gesprek was het al duidelijk dat Ellen goed aanvoelde wat ik wilde. Ze deed bovendien suggesties voor de raambekleding waar ik zelf nooit was op gekomen en waar ik zeer tevreden over ben.”

Raamdecoratie voor Katleen Zeelmaekers uit Aarschot

Efficiënte aanpak

“De werken zelf verliepen uitstekend. Alles werd duidelijk gecommuniceerd en afspraken werden stipt nageleefd. Dat geeft je als klant toch gemoedsrust. En omdat het zo vlot en efficiënt verliep, bleef de ‘drukte’ in huis tijdens de werken beperkt.”

Warme sfeer in huis

“Het resultaat is echt prachtig! Vooral de keuken voelt warmer, gezelliger en geeft net dat extraatje dat ze nodig had.”

Ik zou Ellen zeker aan raden voor raamdecoratie omdat …

… ze heel duidelijk is in haar communicatie en afspraken. Ze geeft suggesties en doet aanbevelingen zonder enige druk. Bovendien zoekt ze altijd in samenspraak naar de beste oplossing en legt ze duidelijk uit wat het voor- of nadeel is van een bepaalde stof in een bepaalde ruimte. Je voelt dat ze kennis van zaken heeft, en dat geeft vertrouwen.”

Lees verder

Raamdecoratie voor Sandra Theunis uit Beringen

Raamdecoratie voor Sandra Theunis uit Beringen

Volg me op socials

Stijl

Tags

Ellen Coenen Testimonials

Signature
Ellen Coenen

Een huis is pas ECHT een thuis, als de juiste sfeer er tot leven wordt gebracht. Die ‘juiste’ sfeer is heel persoonlijk. Misschien kom jij tot rust in een strak, minimalistisch interieur. Misschien hou je van uitbundigheid en kleur in je huis. Of misschien wil je gezelligheid graag combineren met gebruiksvriendelijke systemen voor het hele gezin. Hoe dan ook, sfeer is maatwerk. En het totaalplaatje is even belangrijk als de details. Met Signature Ellen Coenen ga ik voor huiselijke totaalstyling. Ik wil samen met jou een sfeervolle thuis creëren door je deskundig te adviseren en begeleiden op het vlak van raam-, wand- en woondecoratie. Altijd met oog voor jouw wensen, de mogelijkheden van je interieur en de nieuwste technologieën. Ook duurzaamheid staat daarbij centraal. Ik werk met zeer degelijke materialen en systemen die lang meegaan.

Logo_Signature-EC_zwart