Coverfoto_Tablet_Relax
Coverfoto_Mobile_Relax

raamdecoratie

Functionaliteit - Schoonheid - Individualiteit

“Net als haar bewoners, is jouw woning uniek. Daarom zie ik elk project als een illustratie van jouw persoonlijkheid, smaak en levensstijl. Spelend met materialen, kleuren en vormen van raamdecoratie geef ik jouw interieur een fijnzinnige toets van gezelligheid en intimiteit.”

Over Ellen

“Na een artistieke opleiding tot meester in de beeldende kunst was het voor mij al snel duidelijk dat ik een creatief beroep zou uitoefenen."

Ik heb altijd een voorliefde gehad voor prachtige stoffen en raakte kort na mijn opleiding gefascineerd door de authentieke gordijnenstiel. Door de structuur en kwaliteit van materiaal en techniek te combineren, creëer ik met raamdecoratie de juiste sfeer om een interieur ‘af’ te maken. Met een drang naar perfectionisme heb ik mijn techniek steeds verbeterd. En bij dat vakmanschap hoort een uitstekende klantenservice en een persoonlijke aanpak, van begin tot einde.