Rolgordijnen

Rolgordijnen: perfect voor elke ruimte in huis

Logo Signature Ellen Coenen

Deel deze blog op socials:

Rolgordijnen blijven populair in de interieurs. De reden? Er zijn zoveel mogelijkheden, waardoor er voor elke ruimte een passende oplossing is. Ga je voor verduisterend in de slaapkamer, zonwerend in de keuken en meer privacy in de woonkamer? Je rolgordijnen stem je eenvoudig af op de functie van je ruimte. In deze blog geef ik je alvast een paar tips. Wil je persoonlijk advies over rolgordijnen? Dan kom ik graag bij je langs om je ruimtes en hun lichtinval in detail te bekijken.

Rolgordijnen voor elke ruimte

We onderscheiden een aantal doektypes bij rolgordijnen:

  • zonwerend: deze doeken zijn beschikbaar in verschillende ‘perforaties’, waardoor je ze volledig kunt afstemmen op de (gewenste) lichtinval in je ruimte.
  • verduisterend: een must in de slaapkamer, maar ook in andere ruimtes kunnen ze van pas komen. Vergaderzalen of lokalen waar het donker moet zijn voor presentaties bijvoorbeeld.
  • afschermend: overdag wil je je privacy behouden, maar dan zonder de doorkijk naar buiten te verliezen. Bij deze doeken blijven de contouren zichtbaar als het licht brandt, maar scherm je je privé wel af.
Upgrade je rolgordijnen

Gebruiksgemak is natuurlijk een vereiste als je raamdecoratie overweegt. Dankzij draadloze technologie verbind je de bediening van je rolgordijnen met je smartphone of tablet. Natuurlijk is er wel een elektrische aansluiting nodig. Heb je die niet voorzien? Dan kan er een oplaadbare accumotor geïnstalleerd worden.

Informeer gerust naar al onze systemen en mogelijkheden.

Daarnaast kun je ook de uitstraling van je rolgordijnen een extraatje geven. Zo kan de bovenzijde afgewerkt worden met een bak die je rolgordijnen meer body geeft.

Wist je dat …

… we bij Signature Ellen Coenen de Design Roll van Valo verdelen? Dat is een minimalistisch rolgordijn met een architecturaal design. Strak en gestroomlijnd dus, maar ook alle bevestigingen en motoren zijn netjes weggewerkt. 

Lees verder

Meer sfeer in huis dankzij houten jaloezieën
Meer sfeer in huis dankzij houten jaloezieën
Ellen Coenen Testimonials

Signature
Ellen Coenen

Een huis is pas ECHT een thuis, als de juiste sfeer er tot leven wordt gebracht. Die ‘juiste’ sfeer is heel persoonlijk. Misschien kom jij tot rust in een strak, minimalistisch interieur. Misschien hou je van uitbundigheid en kleur in je huis. Of misschien wil je gezelligheid graag combineren met gebruiksvriendelijke systemen voor het hele gezin. Hoe dan ook, sfeer is maatwerk. En het totaalplaatje is even belangrijk als de details. Met Signature Ellen Coenen ga ik voor huiselijke totaalstyling. Ik wil samen met jou een sfeervolle thuis creëren door je deskundig te adviseren en begeleiden op het vlak van raam-, wand- en woondecoratie. Altijd met oog voor jouw wensen, de mogelijkheden van je interieur en de nieuwste technologieën. Ook duurzaamheid staat daarbij centraal. Ik werk met zeer degelijke materialen en systemen die lang meegaan.

Logo_Signature-EC_zwart

blogs in de spotlight

Meer sfeer in huis dankzij houten jaloezieën

Meer sfeer in huis dankzij houten jaloezieën